朗阁首页 > 雅思频道 > 雅思预测 > 2020年6月6日朗阁雅思口语考题预测(一)

2020年6月6日朗阁雅思口语考题预测(一)

来源:朗阁教育 2020-06-10 编辑:cici 451人看过 10万人已领免费资料    雅思托福0元试学

备考资料免费领取

本文为大家带来的是朗阁雅思口语考题预测,大家一起来看看吧。

Part 1

1. What’s the most popular means of transportation in your hometown?

Sample answer:

I think underground is the most popular transportation means in my hometown since it is a convenient and environmental-friendly public transportation system.

 

2. Do you prefer public transportation or private transportation?

Sample answer:

In my view, I prefer public transportation for the reason that it costs cheap and I can do something else instead of concentrating on the road conditions all the time.

 

3. Would you ride bikes to work in the future?

Sample answer:

Yes, I plan to ride a bike to work after my graduation. Since there are a large number of sharing bikes everywhere in the city, it is convenient to ride such bike to the workplace.

 

4. Do you think people should go to bed early and get up early the next day?

Sample Answer:

In theory, everybody should. The reason is very simple that people can get a better rest in that way. However, in practice, some people may think getting up late is a good choice. So, I must say that varies from one to the other, though, I definitely suggest that people should sleep early at night and get up early in the morning.

 

5. Do you like to get up early in the morning?

Sample Answer:

Actually, I hate being up early in the morning. And I must say that I’m not a morning person. It’s one of the most difficult things for me to do. Also, getting up too early in the morning makes me hardly concentrate on anything. And until now, I still don’t know how to get up early easily.

 

6. Where do you usually go fishing?

Sample Answer:

I usually go fishing at a lake in the suburb area. Since it is far from my home, I have to drive for an hour to get there. The scene around the lake is impressive and there is full of fish in the lake. It is an ideal place to go fishing.

 

7. What do you think are some of the other benefits of sleep?

Sample Answer:

Well, sleep plays a vital role not only in promoting physical health but also in creating emotional well-being. Lack of sleep severely could make people get angry easily and in bad mood. Also, some people may be in muddle thinking which could results in psychological problems. This explains why, after a good night's sleep, you feel better, your thoughts are clearer, and your emotions are less fragile.

 

8. How often do you eat with your family?

Sample answer:

Since my family and I live thousands of miles apart from each other, we rarely eat together. When it’s Spring Festival, we get together for family reunion. At this time of year, we cook dumplings, steamed bread and various cuisines and interact with each other about our lives and works. Spending some quality time with my family is always great pleasure for me.

 

9. Did you change the way you discuss when you were a child?

Sample answer:

Yes, I only used materials I read from books to discuss a certain topic when I was a child, and it was just like telling stories. Now I would put forward my own opinions based on certain topic, which is a good way to exchange ideas from each other.

 

10. Do you change your opinions frequently?

Sample answer:

No, I often have the same opinions about certain matters. Before I put forward my opinions, I would think over the matters in many aspects to ensure that my opinions represent my mind exactly.


朗阁 雅思口语 考题预测
分享到:

雅思托福 【10G】全套备考资料
扫一扫!进群获取独家干货!

热门雅思培训课程推荐

  • 适用人群
  • 词汇量1000
  • 词汇量1500
  • 词汇量2000以上
  • 词汇量6000以上
  • 开课时间
  • 热报中
  • 滚动开班
  • 即将开班
  • 热报中

获取验证码

立即获取

稍后有专业老师给你回电,请保持电话畅通
沪ICP备 17003234 号 图书经营许可证:第A7651号 版权所有:上海朗阁教育科技股份有限公司 Copyright 2005 LONGRE EDUCATION GROUP All Rights Reserved